CÉLOK
10  jó évet  Magyarországnak!

Cél: a jólét megteremtése, amelyhez szükséges pénzügyi alapot jelent a Marshall-segély összegét meghaladó, rendelkezésünkre álló uniós támogatás.

Új gazdasági gondolkodás, amivel átléphetünk a jólét küszöbén és  ami sok  magyar ember számára adhat új esélyt, új lehetőséget a boldogulásra. 

 

A közvetlen beleszólás lehetősége. Költségvetés  közös elvek, szempontok, célok és érdekek alapján.    


A hagyományos felállás az, amikor a politika készíti a költségvetést, ami majd meghatározza a választók életét. A választási kampány során politikai szereplők ismertetik, hogy milyen elveket, szempontokat, célokat tartanak fontosnak és kívánnak érvényesíteni a költségvetésben, ha a választók akarata hatalomra juttatja őket.

Merőben új helyzetet jelent, amikor a választók készítenek költségvetést azzal a nem titkolt céllal, hogy szavazatukkal azokat a pártokat és politikusokat támogatják, akik ezt a költségvetést képviselik.

A budzse.hu portál szerkesztősége  a választók beküldött javaslataiból, írásos anyagaiból, közgazdászok és nem közgazdászok beküldött elképzeléseiből, koncepcióiból állítja össze a választók költségvetését. Tekinthető ez a választók kezdeményezésére, a választók akaratából létrejött nemzeti konzultációnak, olyan nemzeti konzultációnak, amely kérdés nélkül megadja a választ.

CÉLOK

Meglátni a lehetőséget, együtt haladni a változásokkal.

Az új típusú gazdasági növekedés és a nagyléptékű  fejlődés innovációja.

A jólét megteremtéséhez szükséges gazdasági teljesítményt biztosító modell. 

Tudatos gazdaságfejlesztéssel, gazdaságszervezéssel létrehozható új gazdasági struktúra.

Megélhetési faktorok.

Egészségügy, orvosok bére.


Tartalom feltöltése folyamatban...